blåsa..




OMG, kolla min blåsa på läppen :(, den gör fett ont.



helg.

Hej på er allihopa!, haha det där lät kul.

Jag kom nyss hem ifrån skolan och sitter och väntar på att kerstin ska komma med lite mat:), jag är hungrig.
Sen ska jag vidare till finsta för en liten ridtur, sen får jag se vad som händer. Ska kanske vara med hilma och moa lite senare, vi ska nämligen till uppsala och shoppa ganska tidigt imorgon, om jag inte ska spela match då, beror helt på hur förkyld jag är.

woops nu skäller hundarna, måste släppa in dom! ciaoo



jag kan fan inte komma på rubriker??

Hej igen :), eller ja igen å igen, tre dagar sedan jag skrev här sist, men alltså... bloggandet är inte riktigt min grej just nu :) men iaf, i tisdags var jag i täby med kelly och shoppa, dock så han vi baragå in i två affärer innan vi skulle hem, men jag fick iaf med mig tre saker hem:p

en topp från gina tricot 199 :- 
en annan tópp från hm 149 :-
och ett par leggins med läderdetaljer som jag tänker lämna tillbaka, fett fula på :), jag hann nämligen inte pröva dom i affären, haha (y)

Igår var det först skola sen åkte jag hem en stund och sen vidare till stallet för en hopplektion, första gången jag hoppade med mega,och första gången han hoppade studds?,eftersom att han inte är så gammal :)  askuul var det iaf :D.


Idag skulle jag egentligen ha tränat fotboll, men jag är fortfarande väldigt förkyld så det gick inte alls. Sen så har jag previs beställt ett par nya converse, låga den här gången, och ett par vita igen :), fast inte med tjock "sula".
Nu håller jag på att baka till imorgon, vi ska stå å sälj med skolan. Jag ska baka en sockerkaka till, eller ja typ, bara för att få smet! haha

Imorgon är det skola, sen ska jag nog till stallet och rida athos och mega en sväng!

Vi hörs senareee va ;)

ciao!

det ska ju vara en rubrik här?, men jag kommer inte på någon.. som vanligt

haha, förlåt för typ tusonde? gången. Men jag hade inte riktigt tid till bloggen efter att jag kom hem från idre..
Men iaf, i torsdags åkte jag iväg till stöten som ligger i sälen. Så ja, jag kom hem i söndags och åkte upp till fjällen i torsdags igen :), nu är jag iaf hemma. Just nu sitter jag och dränker mina läppar i helosan orginal, kan man ha de på läpparna ? , det står iaf inte att man inte kan ha det? och eftersom att det står för torr och sprucken hud så borde man ju kunna det?, mina läpper är aaastorra efter dagarna i stöten, och läppsyl funkar inte, så jag fick pröva det här :) haha, aja. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, om typ 3 timmar. Mitt paket från hm har kommit, så vi ska hämta de  när hon kommer hem. 

Jag ska försöka slänga upp lite bilder senare ikväll om jag orkar, så vi hörs kanske då!



ciao

@ träning


klickat hem

Jag klickade nyss hem en skinnjacka och en topp från hm :)

Den vita, visst är den fin ? :)

Och den svarta skinnjackan, eftersom att jag har slarvat bort min gamla :(

förlåt för den fett kassa uptaderingen?

alltså..min data krascha första dagen uppe i idre, eller inte riktigt, men fan vad jag lyckades få till mig virus alltså!, helt sjukt (y) så ja, nu sitter jag hemma på min andra datan och väntar på att min bärbara ska bli färdig :) björn jobbar med den nu. aja! förra lördagen var jag i uppsala och shoppade lite.
fick med mig ett smickbord och allt man behöver till ett sånt!
sen så en jacka, en väst, en tröja, en väska, lite strumpor, skidglasögon,solglasögon å en snygg hjläm på de:)
sen på söndagen åkte vi till idre:) vi va väl ganska många där
jag,linda,kevin,mikaela,erik,mia,pappa,susanne,dennis,emma och frida, ettu?, elin, ubbe, en till susanne å ja det va nog alla:P det har fan varit ganska bra där, jag har sett eric saade live, eller ja inte när han sjöng, utan i skidbacken och sånt bara:) sen har jag handlat ny jacka å byxor där (y) en guuuuuuuul jacka, asnice:).. nu orkar jag inte skriva mer, ni kan få lite bilder senare i veckan om jag har tid:)


ciao


RSS 2.0